Strategisamlinger

Stimuler dine sanser på Sunnmøre


1-dags seminar om veivalg

Vi har troen på at vakre omgivelser i naturen på Sunnmøre vil inspirere og stimulere kreativiteten og tankene om hvilke muligheter din bedrift har. Møt andre strategister – diskuter og reflekter, samtidig som du opplever og nyter den norske naturen på sitt beste.

Et 24-timers seminar om endringer i tiden og årene fremover. I en gruppe på maks. 10 personer, arbeider du med tankene rundt egen bedrift sammen med oss og andre deltagere. Vi utfordrer deg med våre tanker om endringer i tiden nå og ikke minst fremover. Etter samlingen vil du sitte igjen med en oversikt over trender og endringer i tiden, sammen med en oversikt over muligheter og trusler din bedrift bør være forberedt på å takle og tilpasse seg frem mot år 2025.

Kun kr 13.650 inkl.mva per person.
Det inkluderer fagseminar, opphold, full pensjon og transport til og fra Ålesund Lufthavn.

 

Program

  • Båttur fra Ålesund Lufthavn til Storfjorden eller Hjørundfjorden, avhengig av vær. Båten, en lekker daycruiser, har romslige salonger med tre forskjellige sittegrupper og to utedekk.
  •  Vi tar deg gjennom et faglig program med verktøy for analyse av nå-situasjonen og hvordan du forankrer og transformerer bedriften etter ønsket posisjon.
  •  Middag og overnatting på et av de særpregede hotellene som regionen er kjent for, og du får underholdning av mer avslappende karakter.
  • Dag to har vi en faglig oppsummering, god lunsj og båttur tilbake til flyplassen. 


4-dagers strategisamling - Fra fjell til fjord

Nye omgivelser, vakker natur og annerledes opplevelser vil inspirere og stimulere kreativiteten og tankene om hvilke muligheter du og din bedrift har. Kanskje du vil lære deg selv og dine kollegaer å kjenne på en ny måte? Gi dere tid til å diskutere og reflektere over dagens situasjon og mulighetene som ligger der fremme.

En fire dagers opplevelses- og utviklingstur med kartlegging av teamet, bedriftens behov for endringer nå og i årene fremover. Team Admit fasiliterer alt det faglige og starter med en analyse av bedriftens “as is” situasjon. Hvor står dere i forhold til konkurrenter, produktportefølje, digitalisering, bærekraft, Covid-19 osv.. Videre jobbes det mot en plan for en liten eller større endring –> “to be”-situasjon. Bedriften mottar også en teamrapport der preferansene til teamet er kartlagt, et verdifullt hjelpemiddel for å optimalisere og fremheve de ansattes styrker. Slik står bedriften bedre rustet til å håndtere nødvendige tilpasninger fram mot 2025.

Velg mellom tre ulike turer med ulik fysisk intensitet.

Introduksjonspris kun kr 15.000 inkl.mva per person for grupper på 10 personer. Ordinær pris kr 20 000,-


Prisen inkluderer fagseminar, teamrapport, overnatting, guidet fjelltur, full pensjon, lokal transport og fantastiske opplevelser. Transport til oppmøtestedet, Otta og returbillett hjem, enten fra Åndalsnes med tog eller Ålesund med fly, ordner du selv.

Partner Lars står klar til å lose dere trygt gjennom fjellheimen til en ny og bedre hverdag.

Reserver nå

Vi tilbyr også skreddersøm av samlinger ved behov.

Ofte stilte spørsmål

Ja, vi følger folkehelseinstituttets anbefalinger til enhver tid. For tiden 1 meters avstand og proaktiv bruk av håndvask, håndsprit og desinfisering av overflater.

Ja, pass på å spesifisere hvilke matallergier ved bestilling så vi kan videreformidle dette til hotellet.

Vi forsøker etter beste evne å samle deltagere som ikke er i direkte konkurranse med hverandre. Helst ulike bransjer men som likevel er lik nok til å oppleve relevante utfordringer og løsninger.