Strategisamling - veivalg

Stimuler dine sanser på Sunnmøre

Vi har troen på at vakre omgivelser i naturen på Sunnmøre vil inspirere og stimulere kreativiteten og tankene om hvilke muligheter din bedrift har. Møt andre strategister – diskuter og reflekter, samtidig som du opplever og nyter den norske naturen på sitt beste.

Et 24-timers seminar om endringer i tiden og årene fremover. I en gruppe på maks. 10 personer, arbeider du med tankene rundt egen bedrift sammen med oss og andre deltagere. Vi utfordrer deg med våre tanker om endringer i tiden nå og ikke minst fremover. Etter samlingen vil du sitte igjen med en oversikt over trender og endringer i tiden, sammen med en oversikt over muligheter og trusler din bedrift bør være forberedt på å takle og tilpasse seg frem mot år 2025.

Kun kr 13.650 inkl.mva per person.
Det inkluderer fagseminar, opphold, full pensjon og transport til og fra Ålesund Lufthavn.

 

Velg mellom følgende datoer høsten 2020

  • 24-25. September
  • 01-02. Oktober
  • 15-16. Oktober
  • 29-30. Oktober

Program

Båttur

Båttur fra Ålesund Lufthavn til Storfjorden eller Hjørundfjorden, avhengig av vær. Båten, en lekker daycruiser har romslige salonger med 3 forskjellige sittegrupper og to utedekk.

Faglig program

Vi tar deg gjennom et faglig program med verktøy for analyse av nåsituasjonen og hvordan du forankrer og transformerer bedriften etter ønsket posisjon.

Særpreget hotell

Middag og overnatting på et av de særpregede hotellene som regionen er kjent for, og du får underholdning av mer avslappende karakter.

Oppsummering og hjemreise

Dag to har vi en faglig oppsummering, god lunsj og båttur tilbake til flyplassen.

Reserver nå

Vi tilbyr også skreddersøm av samlinger ved behov.

Ofte stilte spørsmål

Ja, vi følger folkehelseinstituttets anbefalinger til enhver tid. For tiden 1 meters avstand og proaktiv bruk av håndvask, håndsprit og desinfisering av overflater.

Ja, pass på å spesifisere hvilke matallergier ved bestilling så vi kan videreformidle dette til hotellet.

Vi forsøker etter beste evne å samle deltagere som ikke er i direkte konkurranse med hverandre. Helst ulike bransjer men som likevel er lik nok til å oppleve relevante utfordringer og løsninger.

Reserver nå