1. Regnskap med hyppige rundetider

- Sunn og lønnsom forretningsdrift -

2. Forretningsutvikling for vekst

- Sunn og lønnsom forretningsdrift -

3. IT-drift for bedre informasjonsflyt

- Sunn og lønnsom forretningsdrift -

Helhetlig virksomhetsstyring for varig, sikker og lønnsom drift

Synergieffekten av å samkjøre forretningsutvikling, godt integrerte dataløsninger og regnskap er meget viktig for oss, slik at vi kan utnytte effekten av at disse styrkes og bygges på hverandre.

Våre tjenester

Våre hovedtjenester er som følger...

Regnskap med hyppige rundetider

Regnskap er ferskvare. Vi leverer oppdatert informasjon gjennom gjennom vår webløsning. Slik tar du best mulige beslutninger for din bedrift.

Økonomisjef til leie

Mange bedrifter ønsker å ha en økonomisjef. Deltids økonomisjefer fra oss fokuserer mest på daglig drift for å frigjøre tid til daglig leder, men de er også kompetente forretningsutviklere.

Forretningsutvikling for sunn vekst

Noen ganger trenger bedriften hjelp utenfra, Våre konsulenter har mange års erfaring, ofte fra lederposisjoner i næringslivet.

IT-drift og forretningssystemer

For oss er datasystemer et verktøy for å fremskaffe informasjon effektivt. Vår sentraliserte dataløsning har ferdig etablerte integrasjoner som fremskaffer og overfører relevant informasjon raskt og effektivt.

Logg på våre systemer eller motta datasupport

For kunder

Kontakt Admit

Vårt sentralbord kan du nå på tlf 7032 9380, eller du kan sende oss en e-post til post(a)admit.no. Du må også gjerne kontakte oss i sosiale medier:

Postadresse:
Admit AS,

Postboks 1509 Kunnskapsparken, 6025 Ålesund

Åpningstid: .
Besøksadresse: Larsgårdsveien 4